سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

خبر مهم درباره تغییر ساعت کاری معلمان، مدارس و ادارات

گلشنی با بیان این‌که براساس برنامه ریزی‌های انجام شده ۴۰۰ اتوبوس اورهال شده تا مهرماه به مدار ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه می‌شود، اظهار کرد: همچنین از ابتدای سال تاکنون شش رام قطار اورهال شده و قرار است تا پایان شهریورماه چند رام قطار دیگر نیز اورهال و وارد ناوگان شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 05
کد خبر: ۱۹۷۸۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیرکل حمل و نقل عمومی و امور مناطق شهرداری تهران گفت: مجددا ستاد «استقبال از مهر» شناورسازی ساعات کار مدارس و ادارات را پیشنهاد داده است و بررسی‌های تخصصی صورت می‌گیرد.

مهدی گلشنی با اعلام موفقیت‌آمیز بودن طرح شناورسازی ساعت کار مدارس و ادارات که در مهرماه سال گذشته انجام شد، اظهار کرد: بررسی‌های پلیس و مرکز کنترل ترافیک شهرداری تهران نشان داد که با شناورسازی ساعت کار مدارس و ادارات ۱۰ تا ۱۵ درصد شاهد کاهش ترافیک در تهران بودیم.

در افسردگی غم به لایه‌های عمیق زندگی نفوذ کرده و اختلالاتی در احساسات و رفتار شما به‌وجود می‌آورد. اگر احساس افسردگی دارید، حتما با کمک یک روانشناس متخصص مشکل را ریشه‌یابی کنید و برای حل آن راهکار بگیرید. برای ارتباط با مشاور متخصص افسردگی روی دکمه زیر کلیک کنید.

وی با بیان این‌که کاهش ۱۰ الی ۱۵ درصدی تهران با شناورسازی ساعات کاری ادارات و مدارس دستاورد خوبی در مدیریت ترافیک پایتخت بود به گونه‌ای که برای سال جاری نیز مجددا ستاد استقبال از مهر شناورسازی ساعات کار مدارس و ادارات را پیشنهاد داده است، گفت: البته این پیشنهاد مطرح شده، اما باید بررسی‌های تخصصی در نهاد‌های مسئول انجام گیرد.

مدیرکل حمل و نقل عمومی و امور مناطق شهرداری تهران با بیان این‌که چند سالی است که ستاد استقبال از مهر به صورت جدی در حوزه‌های مختلف فعال است تا شهر برای آغاز سال تحصیلی آماده باشد، تصریح کرد: اورهال پله‌برقی‌ها، اورهال قطار‌های مترو و آمادگی اتوبوسرانی و تاکسیرانی در دستور کار قرار دارد و امیدواریم که بتوانیم بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده فعالیت‌های اجرایی را از ۱۵ شهریورماه آغاز و تا ۱۵ مهرماه ادامه دهیم تا شاهد مدیریت بهتر ترافیک در پایتخت باشیم.

گلشنی با بیان این‌که براساس برنامه ریزی‌های انجام شده ۴۰۰ اتوبوس اورهال شده تا مهرماه به مدار ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه می‌شود، اظهار کرد: همچنین از ابتدای سال تاکنون شش رام قطار اورهال شده و قرار است تا پایان شهریورماه چند رام قطار دیگر نیز اورهال و وارد ناوگان شود.

مدیرکل حمل و نقل عمومی و امور مناطق شهرداری تهران همچنین از رفع نقص تمام پله‌های برقی تا اول مهرماه خبر داد و گفت: در سطح مناطق ۲۲ گانه نیز اقدامات موثری در راستای رفع نقص المان‌های ترافیکی انجام شده و این تمهیدات ادامه خواهد داشت. / ۹ صبح

ارسال نظر